Thursday, December 22, 2011

Miracle ~

Asalamualaikum readers ~ pagi tadi aku g amek result kol 11 camtu ~ bapak aku kate gi lambat sikit bagi budak bajet pandai amek dulu ~ hmm.. nasib baik la pegi lambat kalau gi awal mesti ramai orang tanya berapa aku dapat la ape la ~ pastu time aku amek tu memang aku dh fikir awal2 yg math aku memang dapat E la sbab memang aku bengap math ~ : )  then ~ aku cam x pecaye !!!  xde E langsung !! dan ... xde A ... (well at least I try)

 I got 3B 3C 2D eaqual  = 3B = BM  +  BI  +  P.Islam
                                      = 3C = Sc    +  KHB  +  GEO  ( pdahal time trial ngan prekse biase geo aku gagal)
                                      = 2D =  sejarah (slalu sejarah aku C tp tibe lak D geo aku C) + MATH  (ye..)

MATH aku tu tetibe je lulus !!!! pelik bhai !!!! padahal bapak aku ngan aku kat dlam keter dh konfem math E
tetapi .......  Ia lulus ! Alhamdulillah ~  sbab kol 1 pagi dlam mse beberape jam je untuk amek result tu.. aku dok atas sejadah je ~  dh doa dh mintak ape ~kakak aku yg no 2 tu tetibe plak mesej ~ tnye result ko kuar 22 an ? then aku jawab la ~ a.ah ~ tngah atas sejadah ni ~ aku dh insaf ~( insaf ..sikit)  die blas haha dh xleh wat pape la.. mne bole ubah result tu ~ aku blas xpe la.. redha je ~ (mak ! anak mak dh alim ! hehe )

ok ! ape2 pon ! aku berterima kasih pada Yang Maha Esa kerana memakbulkan doa ku ~
doa saye ~~~~> Ya Allah ~ aku tau math aku gagal .. tp dpat 1 A pon xpe la ~ Engkau berilah keputusan yg baik padaku esok hari ..

then ~.. Allah S.W.T  telah memakbulkan doaku dengan mendapat keputusan baik xde gagal ..
kakak aku yg sulung call tnye psal keputusan .. cam biase la aku jwab .. pastu die gelak ngan pakcik makcik aku yg tngah bercuti tuu.. pastu bapak aku call kakak aku yg ke 2 tu nk tnye sok nk balik mcam mane.. pastu bpak aku citer la psal kputusan aku ..aku dngar la perbualan dlam telefon gune telofon atas (ad 1 tlefon kat atas 1 kat bawah ) kakak aku pon ckap " eh ? lulus ek ? xde gagal ?  "  hehe.. she also expect that my math will fail.. sbab bile time klas math je aku tido .. time ulang kaji math kat umah je mlas.. tp aku dh wat sungguh2 jadi ni la keputusan nye

ok la.. aku akan update lagi blog aku ni.. Asalamualaikum thanks for read

P/S :  wat format math tu sbab smbut math aku x gagal hahaha

No comments:

Post a Comment